αρχική Livescore Δωρεάν Παιχνίδια Links About us Επικοινωνία Κανονισμοί Sitemap

Κανονισμοί


Ισχύουν οι παρακάτω κανονισμοί επισκεπτών του Betography.com:

Το συνολικό περιεχόμενο του Betography.com είναι αποκλειστικά ψυχαγωγικού και ενημερωτικού χαρακτήρα και δεν προτρέπει τους επισκέπτες να συμμετάσχουν σε τυχερά παιχνίδια.

To Betography.com καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την έγκυρη πληροφόρηση των επισκεπτών. Ωστόσο δεν υπάρχει εγγύηση ή εξασφάλιση. Τα bonus και οι προσφορές των εταιριών μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση από τις ίδιες.

Κείμενα, στοιχεία λογισμικού, εικόνες, σχέδια κλπ αποτελούν ιδιοκτησία του Betography.com ή συνεργαζόμενου φυσικού προσώπου ή συνεργαζόμενης εταιρίας και απαγορεύεται η προβολή, η τροποποίηση, η δημοσίευση, η διανομή, η πώληση, η αναπαραγωγή και η εκμετάλλευση από τρίτα πρόσωπα.

Το Betography.com περιέχει διαφημίσεις και συνδέσεις με άλλες ιστοσελίδες, οι οποίες μπορεί να έχουν διαφημιστικό περιεχόμενο ή σκοπό. Το περιεχόμενο και ο τρόπος λειτουργίας του βαρύνουν αποκλειστικά αυτές. Παράλληλα, το Betography.com δεν ευθύνεται για το περιεχόμενό τους.

Οι ιδιοκτήτες, αρθρογράφοι και συνεργάτες που συμμετέχουν στην δημιουργία έγγραφου υλικού για το Betography.com δεν φέρουν καμία ευθύνη για αποζημίωση σε περιπτώσεις άμεσης και έμμεσης απώλειας ή ζημίας, βραχυπρόθεσμα ή μακροπρόθεσμα, των επισκεπτών. Ταυτόχρονα έχουν δικαίωμα αστικής ή ποινικής δίωξης κατά όποιου δυσφημίσει ή συκοφαντήσει ή παραπληροφορήσει ή παραποιήσει με οποιονδήποτε τρόπο το περιεχόμενό του.

Απαγορεύεται η χρήση των υπηρεσιών του Betography.com από ανήλικα άτομα. Σε περίπτωση χρήσης των υπηρεσιών του Betography.com από ανήλικα άτομα, την ευθύνη φέρουν οι κηδεμόνες τους.

Το Betography.com διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς τους όρους ανά πάσα στιγμή και χωρίς προειδοποίηση, ενημερώνοντας απλώς αυτή την σελίδα.


Τελευταία ενημέρωση: 01/01/2009ΣΤΟΙΧΗΜΑ

BetShop

MyBet

Paddy Power

Sportingbet

Vistabet